Innholdsfortegnelse:

Er det vanskelig å komme på tannskolen?
Er det vanskelig å komme på tannskolen?

Video: Er det vanskelig å komme på tannskolen?

Video: Er det vanskelig å komme på tannskolen?
Video: LINGUAL HAMARTOMA. HAMARTOMAS I ORAL HULLIGHET 2024, Juni
Anonim

komme inn på tannlegestudiet ER VANSKELIG , ikke så mye som komme inn i med skole . men det er fortsatt VANSKELIG . begynne å skygge eller være frivillig i en tannlege klinikk til få litt erfaring, begynn å lete inn i når du vil søke og når du vil ta thedats slik at du kan finne ut når du skal begynne å studere.

På samme måte spør folk, hvilken GPA trenger du for å komme inn på tannlegestudiet?

Komme inn på tannskolen er så konkurransedyktig at et gjennomsnitt på 3,0 karakter ( GPA ) er minimum du 'd trenge å til og med ha en sjanse. A 3.3 GPA eller over ville sett du fra hverandre, og du burde sikte på det samme GPA i naturfagkursene dine. Komme inn på tannlegeskolen Det er imidlertid ikke bare et spørsmål om karakterer.

Videre, hva er akseptgraden for tannlegeskole? Hver tannskole registrerte i gjennomsnitt 6,1% av sine søkere. Imidlertid påmeldingen vurdere for individuelle skoler varierte fra 2,6 % til 16,4 %. Tilgjengelige data tillater ikke identifisering av akseptrate på spesifikk skoler , som vil gi en mer nøyaktig vurdering av akseptrate.

Rett og slett, hvordan kan jeg øke sjansene mine for å komme på tannskolen?

Trinn for å komme inn på Tannlegeskolen

  1. Få det akademiske livet ditt i god form.
  2. Tenk strategisk på dine fritidsaktiviteter.
  3. Forbered deg på og ta DAT.
  4. Be de riktige personene om å skrive anbefalingsbrev til deg.
  5. Bestem hvor du skal søke.
  6. Forbered deg på intervjuer.
  7. Oppdater filen din om nødvendig.

Er tannskolen enklere enn medisinsk skole?

Tann og medisinske skoler har mange av de samme grunnleggende klassene; når en campus inkluderer både en tannlege og Medisinskole , den tannlege og medisinsk elevene er ofte i klasser sammen. Ikke lenge inn i læreplanen deres, tannlege studenter begynner å skjære tenner.

Anbefalt: