Får Advil deg til å helbrede langsommere?
Får Advil deg til å helbrede langsommere?

Video: Får Advil deg til å helbrede langsommere?

Video: Får Advil deg til å helbrede langsommere?
Video: Dissolution of "Advil". Растворение "Advil". 2024, Juli
Anonim

Selv reseptfrie ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs) som ASA og ibuprofen (det generiske navnet for Advil ) har blitt funnet å forsinke den eventuelle helbredelse av muskler, sener og leddbåndsskader.

Med tanke på dette, påvirker Advil helbredelse?

Flere studier tyder på at ja, det kan hemme å bruke ikke-steroide antiinflammatoriske medisiner for smertene dine. helbredelse . Og ikke bare i muskler. NSAID kan forstyrre helbredelse i bein og sener også. Men for deg holder vi fast med legemidlets effekt på muskler.

For det andre, er Advil bra for en trukket muskel? Hvis du blir sår muskler en gang i blant kan du ta paracetamol (Tylenol) eller et ikke-steroid antiinflammatorisk legemiddel (NSAID) som aspirin, ibuprofen ( Advil , Motrin ), eller naproxen (Aleve) for å lette ubehaget. Langvarig bruk kan forstyrre din muskler evne til å reparere seg selv, sier Goldfarb.

På samme måte kan man spørre: fremskynder helbredelseshemmende antiinflammatoriske midler?

Anti - inflammatorisk narkotika er noen av de mest brukte i verden. Hvis noe gjør vondt, sprett ibuprofen og bli bedre. Teorien er at hvis vi reduserer betennelsen, vil det gjøre det raskere helbredelse . Problemet med den teorien er at inflammatorisk respons er en av kroppens naturlige reaksjoner for faktisk å øke helbredelse.

Er hevelse dårlig for helbredelse?

Opphovning er ikke bra for oss hele tiden. Det hjelper i utgangspunktet ved å rekruttere helbredelse faktorer som fremskynder hvor raskt celler migrerer til skadestedet - men opphovning er også dårlig fordi det ødelegger og utvider vevet, og forvrenger anatomien.

Anbefalt: