Kan klare drømmer gjøre deg smartere?
Kan klare drømmer gjøre deg smartere?

Video: Kan klare drømmer gjøre deg smartere?

Video: Kan klare drømmer gjøre deg smartere?
Video: BAKHSH PILOV Bukharian jøder 1000 år gammel OPPSKRIFT HVORDAN DU LAGER TILBEREDNING 2024, Juni
Anonim

Nå tror forskere klar å drømme er forbundet med bedre metakognisjon. De fant at den fremre prefrontale cortex, eller området av hjernen som kontrollerer bevisste kognitive prosesser og spiller en viktig rolle i evnen til selvrefleksjon, er større i klar drømmere.

Er så klar drøm et tegn på intelligens?

Bevisst drømming er en opplevelse der folk er i stand til å se hinsides illusjonene under deres drøm staten, og få mening om det. De innser at de er det drømmer mens de er i drøm , og bruk disse ferdighetene for å øke kvaliteten på deres kognitive intelligens og problemløsningsevner.

Foruten ovenfor, hvordan påvirker klare drømmer hjernen? Når bevisst drømming oppstår Under ikke-REM, din hjerne bølger, hjerteslag og øyebevegelser reduseres gradvis. I REM-søvn, din hjerne er ekstremt aktiv. Pulsen og øyebevegelsene øker også. Bevisst drømming , som de fleste drømmer, skjer vanligvis under REM-søvn.

Vet du også, kan drømme gjøre deg smartere?

REM-søvn øker hukommelsen, kreativiteten og mer, kunngjør eksperter. Her er flere bevis på at søvn, inkludert lur, kan gjøre deg smartere . Drømmer kan forbedre hukommelsen, øke kreativiteten og hjelpe du bedre plan for fremtiden, tyder ny forskning.

Kan klare drømmer hjelpe deg?

Bevisst drømming skjer når du er klar over det du 're drømmer . Ofte, du kan kontrollere drømmens historie og miljø. Det skjer under REM -søvn. Når det brukes i terapi, klar drøm kan hjelpe behandle tilstander som tilbakevendende mareritt og PTSD.

Anbefalt: