Hva er ikke en del av hjernestammen?
Hva er ikke en del av hjernestammen?

Video: Hva er ikke en del av hjernestammen?

Video: Hva er ikke en del av hjernestammen?
Video: 2-Minute Neuroscience: The Brainstem 2024, Juni
Anonim

Medulla (medulla oblongata) (1) Ryggmargen (Medulla spinalis) - hjernestamme gjør ikke inneholde det, men det er kontinuerlig med det.

Med tanke på dette, hva er de tre delene av hjernestammen?

Og den første delen av hjerne at vi går inn kalles hjernestamme . De 3 deler av hjernestammen er: medulla, som er denne delen her; og så har vi ponsene; og vi har mellomhjernen. Så medulla, pons og mellomhjerne, det er 3 deler av hjernestammen.

Deretter er spørsmålet, er thalamus -delen av hjernestammen? De thalamus er en liten struktur i hjerne ligger like ovenfor hjernestamme mellom hjernebarken og mellomhjernen og har omfattende nerveforbindelser til begge. Hovedfunksjonen til thalamus er å videresende motoriske og sensoriske signaler til hjernebarken.

På samme måte blir det spurt, hvilken struktur er en del av hjernestammen?

Hjernestammen (eller hjernestammen) er den bakre delen av hjernen, kontinuerlig med ryggmargen. I den menneskelige hjerne inkluderer hjernestammen mellomhjernen , den pons og medulla oblongata av bakhjernen.

Hvordan fungerer hjernestammen?

De hjernestamme sitter under lillehjernen og foran lillehjernen. Den forbinder resten av hjerne til ryggmargen, som renner nedover nakken og ryggen. De hjernestamme har ansvaret for alle funksjonene kroppen din trenger for å holde seg i live, som å puste luft, fordøye mat og sirkulere blod.

Anbefalt: