Er Gravol farlig?
Er Gravol farlig?

Video: Er Gravol farlig?

Video: Er Gravol farlig?
Video: [1x1] vs farlig , vieira 2024, September
Anonim

Ved anbefalte doser kan Gravol forårsake: døsighet . svimmelhet . tåkesyn.

Med tanke på dette, er Gravol trygt å ta hver dag?

Reisesyke, kvalme, oppkast, svimmelhet og snurrende følelse (vertigo): Vanlig voksendose av tablettene er 50 mg til 100 mg tatt hver 4. time etter behov. Ikke ta mer enn 400 mg i løpet av en 24-timers periode. Vanlig voksen dose på dimenhydrinat suppositorium er 50 mg til 100 mg hver 6. til 8. time etter behov.

I tillegg kan Gravol hjelpe deg med å sove? Gravol Ginger Nighttime er en alt-i-ett-kvalme og søvnhjelp . Det er det første produktet mot kvalme og magesmerter om natten i Canada. I tillegg til å forebygge og lindre kvalme og fordøyelsesbesvær om natten, er det hjelper forbedre din søvn kvalitet og øker totalen din søvn tid.

På samme måte kan du spørre, er Gravol vane?

Selv om Gravol er ikke markedsført som et søvnhjelpemiddel, sa Owen at det har praktisk talt samme funksjon som medisiner som er designet for å målrette mot våkenhet. "Du kan bruke Gravol og får faktisk den samme effekten. Det undertrykker de områdene som reagerer på bevegelse, "sa han. Owen sa at sovemedisiner er potensielt vanedannende.

Er Gravol trygt for høyt blodtrykk?

Det er ingen kjente kontraindikasjoner for blodtrykk medisiner for GRAVOL TM Ingefær tabletter, flytende geler eller pastiller, GRAVOL TM Ingefær Multi-symptom og GRAVOL TM Ginger Nighttime har begge kontraindikasjoner.

Anbefalt: