Hva regnes som en utøver på mellomnivå?
Hva regnes som en utøver på mellomnivå?

Video: Hva regnes som en utøver på mellomnivå?

Video: Hva regnes som en utøver på mellomnivå?
Video: Intermediate Levels - Lesson 4: On the farm 2024, Juni
Anonim

Midt - nivåutøvere , også kalt assisterende praksisklinikere og ikke-lege utøver , er utdannede helsepersonell som har et definert omfang av praksis. De blir i økende grad brukt til å yte tjenester autonomt, spesielt i landlige og avsidesliggende områder, for å kompensere for legemangel.

Også å vite er hva som anses som en mellomnivåleverandør?

Begrepet midten - nivåleverandør ”Er først og fremst rettet mot sykepleier utøvere (NP-er) samt legeassistenter (PA-er) og jordmødre. Det er fornærmende både for helsepersonell og for pasientene de tjener. “ Midt - nivå ” innebærer at han eller hun gir midtveis eller gjennomsnittlig omsorg, ikke høy- nivå omsorg.

Ved siden av ovennevnte, er en farmasøyt en utøver på mellomnivå? MD, DO, PA og NP er alle leverandører. PA og NP omtales imidlertid som utøvere på middels nivå fordi de krever legetilsyn. Når det er sagt, farmasøyter fakturering for flere tjenester som leverandør vil potensielt være nyttig for yrket.

Spørsmålet er også, er en anestesilege en middels leverandør?

Helsepersonell som er Midt - Nivåleverandører Begrepet " midten - nivåleverandør ", noen ganger bare referert til som en" midten - nivå ", er et begrep som noen ganger brukes til å beskrive NP, PA og CRNA som en gruppe eller kategori av helsepersonell.

Er en tannlege en middels leger?

Midlevel dental tilbydere inkluderer de avanserte tannlege hygiene utøver , samfunnet tannlege helsekoordinator, tannlege helsehjelp terapeut , og tannterapeut . Samtidig som midtnivå leverandører er nye i USA tannlege yrke, har medisin benyttet disse stillingene i årevis.

Anbefalt: