Innholdsfortegnelse:

Hva er en gulvreaksjon AFO?
Hva er en gulvreaksjon AFO?

Video: Hva er en gulvreaksjon AFO?

Video: Hva er en gulvreaksjon AFO?
Video: Half Reaction Method, Balancing Redox Reactions In Basic & Acidic Solution, Chemistry 2024, Juni
Anonim

An AFO er en enhet som støtter ankelen og fotområdet i kroppen og strekker seg fra under kneet til og med foten. EN gulv (bakke) reaksjon AFO (FRAFO eller GRAFO) er en spesialtilvirket, støpt plastenhet.

Ved siden av dette, hva er en AFO?

I takt med alle dine AFO trenger en ankel-fot ortose, eller AFO , er en støtte beregnet på å kontrollere posisjonen og bevegelsen til ankelen, kompensere for svakhet eller korrigere deformiteter. AFOer kan brukes til å støtte svake lemmer, eller til å plassere et lem med sammentrukket muskler i en mer normal stilling.

Man kan også spørre, hva er forskjellen mellom AFO og SMO? Det finnes alle slags ortoser. SMO (Supra Malleolar Orthotics) den mindre skoen som hjelper til med å stabilisere ankelen og forhindrer at fotbuen kollapser. AFO (Ankle Foot Orthotics) denne selen hjelper til med å holde foten og ankelen i riktig posisjon.

På samme måte kan man spørre seg, hvordan fungerer en bakkereaksjon AFO?

De Ground Reaction Ankelfotortose (GRAFO er en type fast stoff AFO med det primære målet å øke knekontrollen i stillingsfasen. Denne spesielle AFO er støpt i lett dorsalfleksjon eller har hælen bygget litt opp for å skyve tibia fremover for å forhindre hyperekstensjon i ståfasen.

Hvordan bruker du en AFO seler?

applikasjon

  1. Påfør en lang bomullssokk.
  2. Løsne borrelåsremmer foran på AFO.
  3. Skyv foten inn i AFO.
  4. Sørg for at foten er riktig plassert på baksiden av selen og på bunnen av fotplaten.
  5. Fest borrelåsstroppene og trekk godt for å sikre at foten ikke glir inn i AFO.
  6. Ta på sko.

Anbefalt: