Hva er EC i kjemisk?
Hva er EC i kjemisk?

Video: Hva er EC i kjemisk?

Video: Hva er EC i kjemisk?
Video: Kjemi - Stoffer og kjemiske reaksjoner (Naturfag for 5-7. trinn) 2024, Juli
Anonim

Emulgerbart konsentrat ( EC ) EF er fortsatt en av de vanligste formuleringstypene for plantebeskyttelsesprodukter over hele verden. Når EC formuleringer fortynnes med vann i spraytanken, de danner en spontan emulsjon, med emulsjonsdråper i størrelsesområdet 0,1 til 1,0Μm.

På samme måte spør folk, hva er meningen med EC i plantevernmidler?

Et emulgerbart konsentrat ( EC ) er en flytende formulering som inneholder teknisk materiale, ett eller flere organiske løsemidler som ikke er blandbare med vann og en emulgator (som et overflateaktivt middel). Når EC formuleringene fortynnes med vann i en spraytank, de danner en spontan emulsjon.

I tillegg, hva er SL i insektmiddel? SC står for Suspension Concentrate. SG står for Soluble Granule. EC står for Emulsifiable Concentrate. SL står for løselig væske.

Også å vite er, hva er EC og SC i plantevernmidler?

Plantevernmidler kommer i forskjellige formuleringer. En av dem er suspensjonskonsentrat ( SC ) formulering med en fast aktiv ingrediens dispergert i vann. EC er emulgerbart konsentrat ( EC ) som fortsatt er en av de vanligste formuleringstypene for plantevernmidler over hele verden.

Hva er typene plantevernmiddelformuleringer?

Noen insektmiddelformuleringer inkluderer støv, geler, granulat, væsker, aerosoler, fuktbare pulver, konsentrater og ferdigblandede løsninger. EN plantevernmidler består vanligvis av en aktiv ingrediens, pluss flere inaktive materialer som kalles adjuvanser eller tilsetningsstoffer.

Anbefalt: