Innholdsfortegnelse:

Er svart mugg kreftfremkallende?
Er svart mugg kreftfremkallende?

Video: Er svart mugg kreftfremkallende?

Video: Er svart mugg kreftfremkallende?
Video: DIY Тумба Из Дров 3D! Furniture Of Firewood 3D, Impossible Origami Folding Door! Oak, Ash and Birch 2024, Juni
Anonim

Svart mugg

CDC opplyser at det har vært sjeldne rapporter om at disse former kan forårsake alvorlige helsetilstander som hukommelsestap eller lungeblødning. Imidlertid er det ingen påvist sammenheng mellom form og slike helseproblemer. Svart mugg er ikke knyttet til lunge eller andre kreftformer.

Spørsmålet er også om mugg er kreftfremkallende?

Form sporer produserer også giftstoffer (mykotoksiner) som kan påvirke lungene, huden og nervesystemet. Men vi har ingen definitiv bevis som knytter dem til spesifikke sykdommer - og ingen bevis på det form sporer forårsaker lungekreft. Eksponering for tobakksrøyk er den største risikofaktoren for lungekreft.

hvor vanlig er giftig svart mugg? Sannheten om Svart giftig mugg Sannheten er at det virkelig er det svart mugg - faktisk over 20 000 arter. Imidlertid, Stachybotrys, giftig svart mugg ”Av mest bekymring, er ikke alltid giftig . Sannheten er, ingen av million-pluss form arter er alltid giftig.

Foruten dette, hva gjør svart mugg med deg?

Den vanligste svart mugg symptomer og helseeffekter er forbundet med respiratorisk respons. Kronisk hoste og nysing, irritasjon i øynene, slimhinner i nese og svelg, utslett, kronisk tretthet og vedvarende hodepine kan alle være symptomatiske på svart mugg eksponering eller svart mugg forgiftning.

Kan svart mugg forårsake hjerteproblemer?

De form ble sagt til årsaken influensa eller astma symptomer , hudutslett, hjerte hjertebank, hodepine, luftveier problemer og kronisk tretthet. Samtidig som form krav øker, og nye produkter introduseres for å bekjempe form , noen leger stiller spørsmål ved om muggsopp årsaken mange av sykdommene som tilskrives dem.

Anbefalt: