Innholdsfortegnelse:

Hva er våt mikrodermabrasjon?
Hva er våt mikrodermabrasjon?

Video: Hva er våt mikrodermabrasjon?

Video: Hva er våt mikrodermabrasjon?
Video: Wet Microdermabrasion at Lily Laser and Beauty 2024, Juni
Anonim

Tradisjonell Mikrodermabrasjon bruker krystaller for å fjerne de døde lagene av huden. Det kalles " våt " mikrodermabrasjon fordi maskinen også bruker spesialserum som dyttes inn i de dypere lagene av huden under eksfolieringsprosessen.

Angående dette, hva er våt tørr mikrodermabrasjon?

Mikrodermabrasjon er en slags eksfolieringsprosedyre som bruker et spesifikt verktøy for å skrubbe bort det døde ytre hudlaget for å avsløre din sunne, foryngede hud under. I mellomtiden gir verktøyet også sug for å viske bort alle de døde partiklene.

Videre, hva skjer under mikrodermabrasjon? I mikrodermabrasjon , sprayes små krystaller på huden for å forsiktig fjerne det ytre laget av huden din. Denne teknikken er mindre aggressiv enn dermabrasion, så du trenger ikke bedøvende medisin. Det er i utgangspunktet en eksfolierings- og hudforyngelsesprosedyre som etterlater huden mykere og lysere.

Også å vite, er microdermabrasion bra for ansiktet ditt?

Mikrodermabrasjon har lav risiko og rask utvinning; det er smertefritt og krever ingen nåler eller bedøvelse. Mikrodermabrasjon kan bidra til å forbedre huden utseende ved å redusere fine linjer, tidlig solskader og milde, grunne akne merker. Det er ikke nyttig for dype kviser eller dype rynker.

Hva bør du ikke gjøre før mikrodermabrasjon?

Instruksjoner før mikrodermabrasjon:

  1. Ikke bruk Retin-A eller andre eksfolierende kremer 24 til 72 timer (1 til 3 dager) før behandlingen.
  2. Unngå solbruning eller solkrem/spray i minst en uke før behandling.
  3. Du må IKKE nylig ha hatt laseroperasjon eller brukt Accutane.

Anbefalt: