Hvordan behandles kronisk astma?
Hvordan behandles kronisk astma?

Video: Hvordan behandles kronisk astma?

Video: Hvordan behandles kronisk astma?
Video: Astma: Behandling – Luftvejssygdomme | Foredrag 2024, Juli
Anonim

Langtidskontrollmedisiner som inhalerte kortikosteroider er de viktigste medisinene som brukes til å beholde astma under kontroll. Disse forebyggende medisinene behandle luftveisbetennelsen som fører til astma symptomer. Brukt på daglig basis, kan disse medisinene redusere eller eliminere astma bluss.

Med tanke på dette, kan astma kureres permanent?

Det er ingen kurere til astma . Imidlertid er det en svært behandlingsbar sykdom. Faktisk sier noen leger dagens astma behandlinger er så effektive at mange mennesker har nesten fullstendig kontroll over symptomene sine.

hva er en kronisk astma? Astma er en kronisk , eller langsiktig tilstand som intermitterende inflammerer og innsnevrer luftveiene i lungene. Astma forårsaker perioder med hvesing, tetthet i brystet, kortpustethet og hoste.

På samme måte, hva er den beste behandlingen for astma?

Inhalerte steroider er den foretrukne kontrolleren medisiner for personer med ukontrollert astma. Disse medisinene gir bedre kontroll over astmasymptomer og forhindrer fremtidige astmaanfall bedre enn leukotrienblokkere.

Hva forårsaker kronisk astma?

Astma er en kronisk tilstand som påvirker luftveiene. Den årsaker hvesing og kan gjøre det vanskelig å puste. Noen triggere inkluderer eksponering for et allergen eller irritasjonsmiddel, virus, trening, følelsesmessig stress og andre faktorer.

Anbefalt: