Innholdsfortegnelse:

Hvordan får du veggedyr i sengen din?
Hvordan får du veggedyr i sengen din?

Video: Hvordan får du veggedyr i sengen din?

Video: Hvordan får du veggedyr i sengen din?
Video: Мало кто знает об этой ФУНКЦИИ ЛОБЗИКА! Не трать деньги, а сделай сам! 2024, Juni
Anonim

Hvordan kan veggedyr komme inn i hjemmet mitt?

  1. De kan komme fra andre infiserte områder eller fra brukte møbler. De kan ta seg en tur i bagasje, vesker, ryggsekker eller andre gjenstander plassert på myke eller polstrede overflater.
  2. De kan reise mellom rom i bygninger med flere enheter, slik som leilighetskomplekser og hoteller.

Følgelig, hva er hovedårsaken til veggedyr?

Det er mange som tror veggedyr angrep er forårsaket av skitt, men dette er en misforståelse. Disse feil trekkes ikke til forfall. De kan leve i alle miljøer, så lenge de har tilgang til matkilden.

Dessuten forsvinner veggedyr noen gang? "Å vente på dem" er ikke et levedyktig alternativ. Veggedyr vil ikke bare gå vekk Svaret er at du må iverksette en samordnet og konsekvent handling for å drepe alle veggedyr i huset ditt. Hvis jevnasingle impregnert hunn veggedyr overlever, marerittet veggedyr angrep kan begynne på nytt!

Med tanke på dette, hvordan ser veggedyr ut på en madrass?

Rustne eller rødlige flekker på seng ark eller madrasser forårsaket av veggedyr blir knust. Mørkeflekker (omtrent denne størrelsen:), som er veggedyr ekskrementer og kan blø på stoffet som en markør ville . Eggsandeggshells, som er små (ca. 1 mm) og blekgule skinnhud som nymfer kaster når de vokser seg større.

Er veggedyr tiltrukket av menstruasjonsblod?

Reality: Du kan se voksen veggedyr , nymfer (umodne veggedyr ) og egg med eller uten forstørrelsesglass eller mikroskop. Virkelighet: Veggedyr er ikke tiltrakk til skitt og skitt; de er tiltrakk towarmth, blod og karbondioksid. Imidlertid tilbyr hus og rom fullt av rot veggedyr flere gjemmesteder.

Anbefalt: