Hva forårsaker en uregelmessig uregelmessig puls?
Hva forårsaker en uregelmessig uregelmessig puls?

Video: Hva forårsaker en uregelmessig uregelmessig puls?

Video: Hva forårsaker en uregelmessig uregelmessig puls?
Video: Visiting a doctor - Essential everyday English ESL EFL 2024, Juni
Anonim

En type arytmi, en for tidlig ventrikulær sammentrekning eller PVC, er den vanligste typen uregelmessig hjerterytme . En PVC skjer når hjertet slår for tidlig, som årsaker et sterkere andre slag. Ting som koffein, alkohol og stress kan årsaken små, midlertidige arytmier som PVC.

I denne forbindelse, hva menes med uregelmessig uregelmessig puls?

"arytmi" midler din hjerteslag er uregelmessig . Det betyr ikke nødvendigvis at hjertet ditt slår for fort eller for sakte. Det bare midler det er utenfor sin normale rytme. Eller du merker kanskje ikke noe, siden noen arytmier er "stille". Arytmier kan være en nødsituasjon, eller de kan være ufarlige.

I tillegg, hvorfor kalles AFib uregelmessig uregelmessig? Atrieflimmer (AF eller AFib ) er den vanligste uregelmessig hjerterytme som starter i atria. I stedet for at SA-knuten (sinusknuten) styrer den elektriske rytmen, avfyres mange forskjellige impulser raskt samtidig, noe som forårsaker en veldig rask, kaotisk rytme i atriene.

Angående dette, hvor alvorlig er en uregelmessig hjerterytme?

An arytmi beskriver en uregelmessig hjerterytme - den hjerte kan slå for fort, for sakte, for tidlig eller uregelmessig. Mange hjerte arytmier er ufarlige; imidlertid hvis de er spesielt unormal , eller skyldes svake eller skadede hjerte , arytmier kan forårsake seriøs og til og med potensielt dødelige symptomer.

Når skal jeg være bekymret for uregelmessig hjerterytme?

An uregelmessig slag forbundet med brystsmerter, svimmelhet, besvimelse eller problemer med å trekke pusten bør også sjekkes ut av lege, siden dette kan være tegn på noe alvorlig. Atrieflimmer, for eksempel, er en vanlig årsak til uregelmessige hjerteslag og kan føre til slag eller blodpropp.

Anbefalt: