Hvilken medisin er dekket under iPLEDGE -programmet?
Hvilken medisin er dekket under iPLEDGE -programmet?

Video: Hvilken medisin er dekket under iPLEDGE -programmet?

Video: Hvilken medisin er dekket under iPLEDGE -programmet?
Video: Isotretinoin (Accutane) and iPledge Program Patient Information 2024, Juli
Anonim

isotretinoin

Hvilken medisin er dessuten inkludert i iPLEDGE -programmet?

iPLEDGE-programmet er et distribusjonsprogram for risikostyring på mandat av U. S. Food and Drug Administration (FDA) for isotretinoin , markedsført som Absorica , Claravis , Amnesteem , Myorisan , og Zenatane , og noen ganger referert til med det tidligere merkenavnet, Accutane.

For det andre, hvordan fungerer iPLEDGE -programmet? De iPLEDGE-programmet er et datamaskinbasert risikostyringssystem som bruker kontrollerbare, sporbare koblinger mellom forskriver, pasient, apotek og grossist for å kontrollere forskrivning, bruk, utlevering og distribusjon av isotretinoin.

For det andre, hva er kravet til iPLEDGE -programmet?

De iPLEDGE -program krever registrering av alle grossister som distribuerer isotretinoin, alt helsepersonell som skriver ut isotretinoin, alle apotek som utleverer isotretinoin og alle mannlige og kvinnelige pasienter som foreskriver isotretinoin.

Kan du bruke to prevensjonsmetoder for iPLEDGE -programmet?

De program kravet til en FCBP er til være på to effektive former for prevensjon med mindre du velge til være avholdende. EN pasienten velger avholdenhet gjør trenger ikke til velg en annen form for prevensjon , derimot, en sekundærvalg «ingen» skal likevel angis dersom abstinens er oppført som primærform.

Anbefalt: