Innholdsfortegnelse:

Hvordan vokser agurk?
Hvordan vokser agurk?

Video: Hvordan vokser agurk?

Video: Hvordan vokser agurk?
Video: Sår agurk og squash 2024, Juli
Anonim

Sett dem på et sted som får åtte til 10 timer med full sol om dagen. Selv om de foretrekker sandjord, agurker kan være vokst i godt drenert jord. Dette anlegg vokser best i lett sur jord med et pH-område på 5,8-6,5. En viltvoksende vingård anlegg , agurker trenger plass til å spre seg ut, eller et espalier å klatre.

På samme måte spør folk, hvordan vokser agurker best?

Så finn et sted med maksimal solskinn og fruktbar jord, og gjør deg klar til å dyrke de beste agurkplantene med disse tipsene

  1. Velg din variasjon. utforske mer94.
  2. Start agurkene innendørs. robbsreefer.
  3. Høst ofte.
  4. Ikke la dem bli for store.
  5. Hold dem varme.
  6. Bygg en espalier.
  7. Unngå bitre agurker.
  8. Vurder klimaet ditt.

På samme måte, hvor vokser agurker? Det er to typer agurk planter: vining agurker og busk agurker . De vanligste variantene vokse på kraftige vinstokker skyggelagt av store blader. Veksten til disse plantene er rask, og avlingsutbyttet er rikelig hvis du steller dem ordentlig. Vining varianter vokse opp et espalier eller gjerde.

På samme måte kan du spørre, hvor lang tid tar det å dyrke en agurk?

50 til 70 dager

Trenger agurker en espalier?

Agurker har to forskjellige vekstvaner: busk og vintreet. Bush varianter er kompakte og gjøre ikke krever et espalier . De er ideelle for dyrking i containere eller små hevede senger. Vining agurker produsere mer frukt, men de krever et større rom enn buskvarianter.

Anbefalt: