Hvordan hjelper GABA angst?
Hvordan hjelper GABA angst?

Video: Hvordan hjelper GABA angst?

Video: Hvordan hjelper GABA angst?
Video: GABA Как Принимать и На Что следует обратить Внимание 2024, Juli
Anonim

GABA regnes som en hemmende nevrotransmitter fordi den blokkerer eller hemmer visse hjernesignaler og reduserer aktiviteten i nervesystemet. Når GABA festes til aprotein i hjernen din kjent som en GABA reseptor, gir den en beroligende effekt. Dette kan hjelp med følelser av angst , stress og frykt.

Herav, virker GABA mot angst?

GABA fungerer som en nevrotransmitter, og letter kommunikasjon mellom hjerneceller. Mange medisiner samhandler med GABA og GABA reseptorer i hjernen, endre funksjonen for å oppnå visse effekter, typisk avslapping, smertelindring, stress og angst reduksjon, lavere blodtrykk og bedre søvn.

I tillegg, hva er bivirkningene av GABA? Bivirkninger

  • rødme.
  • deprimert humør.
  • døsig om morgenen.
  • elektrisk støtfølelse i hele kroppen.
  • ubehag.
  • kvalme.

Følgelig, hvordan er GABA relatert til angst?

GABA er kroppens viktigste hemmende neurotransmitter, noe som betyr at det senker aktiviteten til nevralceller i hjernen og sentralnervesystemet, og har den effekten at den flytter hjernen og kroppen til lavere gir. Lav GABA aktivitet i kroppen kan resultere i: Angst . Kronikerinne.

Når skal jeg ta GABA?

Dosering: Ta 500 til 1000 mg før sengetid. Alternativt, ta GABA 10 til 20 minutter før måltidet. Standarddosen på 200 mg tre ganger daglig kan økes til maksimalt 450 mg tre ganger daglig, om nødvendig, men denne dosen bør ikke overskrides.

Anbefalt: