Hva gjør du hvis det kommer en møll i øret?
Hva gjør du hvis det kommer en møll i øret?

Video: Hva gjør du hvis det kommer en møll i øret?

Video: Hva gjør du hvis det kommer en møll i øret?
Video: First Impressions of KOH CHANG 🏝️ This Place is BEAUTIFUL 2024, Juli
Anonim

Tilt din hodet til den berørte siden og rist forsiktig din hodet for å fjerne feilen. Gjøre ikke truffet øret ditt som dette kan føre til ytterligere problemer. Hvis feilen er fortsatt i live, prøv å helle en liten mengde vegetabilsk olje i øre å kvele det. Hvis feilen er død, prøv å spyle den ut av øret ved hjelp av varmt vann.

Når du holder dette for øye, hvordan får du en møll ut av øret?

Vipp hodet til den berørte siden for å prøve å løsne gjenstanden. Prøv å bruke olje til et insekt. Hvis fremmedlegemet er et insekt, vipper du personens hode slik at øre med insektet er oppover. Prøv å flyte insektet ute ved å helle mineralolje, olivenolje eller babyolje i øre.

kan en insekt komme forbi trommehinnen din? De insekt kan dø mens du er inne øret ditt . Men det er også mulig at feil forblir i live og prøver å grave seg ned det er langt utenfor øret ditt . Dette kan være smertefullt, irriterende og bekymringsfullt. Mens a feil i øret ditt vil vanligvis være ufarlig, ytterligere komplikasjoner kan og oppstår.

Videre kan en insekt i øret drepe deg?

Hvis en feil gjør komme inn i øre , kan det dø med en gang. Imidlertid er det også en sjanse for at det vil hold deg i live og fortsett å bevege deg rundt. I de fleste tilfeller er a feil i øret vil ikke forårsake noen vesentlige problemer, men det kan av og til føre til komplikasjoner.

Hvordan vet du om det er noe i øret ditt?

Rødhet, hevelse eller utflod (blod, inflammatorisk væske eller puss) er de viktigste tegn av skade på øre . Små barn klør eller gnir ofte øre gjentatte ganger. Øre voksimpaksjon: Hvis påvirket ørevoks er årsaken til at du kan oppleve symptomer på en "fylde" eller et trykk og redusert hørsel på berørte side.

Anbefalt: