Fremskynder t3 stoffskiftet?
Fremskynder t3 stoffskiftet?

Video: Fremskynder t3 stoffskiftet?

Video: Fremskynder t3 stoffskiftet?
Video: Т3 воздух гайд 10:00. С Т3 мехом! | Гайд [009] | Supreme Commander [043] | Fast T3 air 2024, Kan
Anonim

T3 festes deretter til reseptorer på din celler som stimulerer din celler for å skape energi ved å brenne karbohydrater og fett ( metabolisme ). Derfor jo mer T3 du har i din kroppen jo mer som fester seg til din cellereseptorer og jo raskere stoffskiftet ditt løper ( metabolsk vurdere). OG SÅ MER FETT DU FORBRENNER!

På samme måte øker t3 stoffskiftet?

Skjoldbruskkjertelen produserer tre hormoner: tyroksin (T4), trijodtyronin ( T3 ) og kalsitonin. Skjoldbruskhormoner virker på nesten alle slags celler i kroppen din øke cellulær aktivitet eller metabolisme . Hvis det er for mye eller for lite skjoldbruskkjertelhormon, vil metabolisme av hele kroppen din påvirkes.

Vet også, vil t3 hjelpe meg å gå ned i vekt? Det er den T3 form av hormonet som har en metabolsk effekt, som øker stoffskiftet, produserer energi og stimulerer vekttap.

Vet også, hvordan regulerer t3 stoffskiftet?

Skjoldbruskkjertelens funksjon er å ta jod, som finnes i mange matvarer, og omdanne det til skjoldbruskkjertelhormoner: tyroksin (T4) og triiodothyronine ( T3 ). T3 og T4 slippes deretter ut i blodstrømmen og transporteres gjennom kroppen der de kontrollerer metabolisme (konvertering av oksygen og kalorier til energi).

Hvor raskt fungerer t3?

Det kan ta uker å kjenne effekten av tillegg T3 , men noen mennesker føler dem med en gang. Skjoldbruskpasienten Leah følte umiddelbare effekter: Innen 20 minutter etter at jeg tok min første dose med generisk Cytomel, var jeg som en visnet blomst satt i vann.

Anbefalt: