Hvorfor begynte vi sommertid?
Hvorfor begynte vi sommertid?

Video: Hvorfor begynte vi sommertid?

Video: Hvorfor begynte vi sommertid?
Video: Vintertid og sommertid - uanset hvilken vej uret skal stilles, har vi et ur til dig 2024, Juni
Anonim

Hoved hensikt av Sommertid (kalt " Sommertid "mange steder i verden) er å utnytte bedre dagslys . Vi endre klokkene våre i løpet av sommer måneder å flytte en time på dagslys fra morgen til kveld. Hvis du bor i nærheten av ekvator, dag og natt er nesten samme lengde (12 timer).

På samme måte, hvorfor startet de sommertid?

Imidlertid ideen gjorde ikke ta fatt globalt før Tyskland innførte sommertid i 1916. Klokker i det tyske imperiet og dets allierte Østerrike ble skrudd frem med en time 30. april 1916-2 år til verden Krig I. Begrunnelsen var å minimere bruken av kunstig belysning for å spare drivstoff til krig innsats.

Spørsmålet er deretter om sommertid vil bli eliminert? 10. mars starter sommertid i 2019, som skal avsluttes søndag 3. november. Men hvis president Trumps uttalelse er nok til å presse på en endring, er det en sjanse for at vi vil ikke stille klokkene våre til å "falle tilbake" nå i november.

På samme måte spør folk, når ble sommertid innført?

Uniform Time Act of 1966 (15 U. S. Code Section 260a) [se lov], signert i Public Law 89-387 12. april 1966, av president Lyndon Johnson, opprettet Sommertid Tid for å begynne den siste søndagen i april og slutte den siste søndagen i oktober.

Vinner vi en time i november?

Sommertid i dag Som et resultat springer de fleste amerikanere nå fremover (snu klokkene fremover og miste en time ) den andre søndagen i mars (kl. 02.00) og falle tilbake (skru klokkene tilbake og få en time ) den første søndagen i november (kl. 02.00).

Anbefalt: