Hvordan høres crackles og Rales ut?
Hvordan høres crackles og Rales ut?

Video: Hvordan høres crackles og Rales ut?

Video: Hvordan høres crackles og Rales ut?
Video: БАХШ ПЛОВ Бухарских Евреев 1000 летний РЕЦЕПТ КАК ПРИГОТОВИТЬ 2024, Juni
Anonim

Rales er unormale lunger lyder preget av diskontinuerlig klikk eller rasling lyder . De kan høres ut som salt falt på en varm panne eller som cellofan blir krøllet. Sprekk og rale mener det samme.

Med tanke på dette, er crackles og Rales det samme?

Knirkler ( Rales ) Knirkler er lydene du vil høre i et lungefelt som har væske i de små luftveiene. Som uttalt før, knitrer og raller er samme ting , og dette kan ofte føre til forvirring blant helsepersonell. Grov knitrer høres ut som å helle vann ut av en flaske eller som å rive opp borrelås.

For det andre, hva indikerer Rales? Rales . Små klikkende, boblende eller raslende lyder i lungene. De er hørt når en person puster inn (inhalerer). De er antas å oppstå når luft åpner lukkede luftrom.

I forhold til dette, hva forårsaker Rales og knitring?

Knatrende ( Rales ) Du kan ha det fint knitrer , som er kortere og høyere i tonehøyde, eller grove knitrer , som er lavere. Begge kan være et tegn på at det er væske i luftsekkene dine. De kan være forårsaket av: Lungebetennelse.

Hva er den knitrende lyden i halsen?

Bibasilar knitrer er en boblende eller knitrende lyd stammer fra bunnen av lungene. De kan oppstå når lungene blåses opp eller tømmes. De er vanligvis korte, og kan beskrives som våte eller tørre. Overflødig væske i luftveiene forårsaker disse lydene.

Anbefalt: