Dreper hydrogenperoksid ringorm på overflater?
Dreper hydrogenperoksid ringorm på overflater?

Video: Dreper hydrogenperoksid ringorm på overflater?

Video: Dreper hydrogenperoksid ringorm på overflater?
Video: Как использовать перекись водорода (H2O2) | Это скрытое лекарство от вашего здоровья? 2024, Juli
Anonim

A fortynnet blekemiddel løsning vil drepe ringorm sporer på overflater , som vil akselerere hydrogenperoksid kluter og mange andre typer desinfeksjonsmidler. Isoler eventuelle kjæledyr som gjennomgår behandling for ringorm i et rom som er lett å rengjøre, til de er ryddet av veterinæren din.

Dreper hydrogenperoksid følgelig sopp på huden?

Hydrogenperoksid Hydrogenperoksid kan effektivt drepe de sopp på overflaten av foten, samt eventuelle overflatebakterier som kan forårsake en infeksjon. Helle hydrogenperoksid direkte på det berørte området. Vær oppmerksom på at det kan svi, og det skal boble, spesielt hvis du har åpne sår.

Vet også, hvordan desinfiserer du overflater fra ringorm? Å drepe ringorm sporer, ren og desinfisere fast overflater . Hvit sengetøy og annet stoff, tepper i små områder og myke artikler. Støvsug polstrede møbler og gardiner, og kast støvsugerposen. Trykk gaffatape til møbler for å fjerne hår som støvsugeren savnet.

På samme måte spør folk, hvilket desinfeksjonsmiddel dreper ringormsporer?

Etter trippel rengjøring med såpe og vann, bør en 1:10 oppløsning av blekemiddel brukes på overflater som kan blekes. Overflaten skal holde seg våt i totalt 10 minutter til drepe de ringormsporer.

Kan ringorm leve på overflater?

Soppene som forårsaker denne infeksjonen kan leve på huden, overflater og på husholdningsartikler som klær, håndklær og sengetøy. Ringorm går under mange navn.

Anbefalt: