Trenger terapeuter feilbehandlingsforsikring?
Trenger terapeuter feilbehandlingsforsikring?

Video: Trenger terapeuter feilbehandlingsforsikring?

Video: Trenger terapeuter feilbehandlingsforsikring?
Video: Дорожное путешествие | полный фильм - русские субтитры 2024, Kan
Anonim

Mens det er bra terapeuter bestrebe seg på å beskytte sine klienter og unngå dømmekraft, terapeuter er mennesker som kan og vil gjøre feil. Misligholdsforsikring beskytter deg og din virksomhet hvis du blir saksøkt. Det er en type profesjonell ansvarsforsikring , men den dekker kanskje ikke alle søksmål.

På samme måte kan man spørre: trenger psykologer feilforsikring?

Som leger som bærer medisinsk feilbehandling forsikring , psykologer bære faglig ansvar forsikring (eller feilbehandling forsikring ) for å ivareta deres kliniske praksis. Det beskytter deres levebrød og eiendeler mot styreklager og søksmål, og kort sagt er det trygghet.

Kan jeg i tillegg saksøke terapeuten min for feilbehandling? Terapeutens brudd på deres plikt må resultere i målbare, kalkulerbare skader. Selv om a terapeut handlet på en måte som var under de standard for omsorg, hvis du ikke kan bevise at du ble skadet av hans oppførsel, kan du ikke saksøke til terapeut feilbehandling . De uaktsom oppførsel må være de direkte årsak til din skade.

Vet også, har terapeuter forsikring?

Generelt ansvar forsikring kostnader for terapeuter og rådgivere. Terapeuter og rådgivere betaler en medianpremie på mindre enn $ 30 per måned, eller $ 350 årlig, for generelt ansvar forsikring . Disse retningslinjene gir beskyttelse for tredjeparts personskader og skade på eiendom med reklameskader.

Hvordan kan en rådgiver miste lisensen?

Enhver uærlig eller uredelig handling knyttet til psykolog plikter og ansvar; Eventuelle seksuelle overgrep, overgrep eller forhold til en klient, pasient, overvåket eller tidligere klient innen 24 måneder etter avsluttet behandling; eller.

Anbefalt: