Hva er Goldenseal laget av?
Hva er Goldenseal laget av?

Video: Hva er Goldenseal laget av?

Video: Hva er Goldenseal laget av?
Video: What is Goldenseal? 2024, Juni
Anonim

Goldenseal inneholder den kjemiske berberinen, som kan ha effekter mot bakterier og sopp. For eksempel kan det forhindre at bakteriene Escherichia coli (E. coli) bindes til urinveggene. Berberin har også egenskaper som kan senke blodtrykket og forbedre uregelmessige hjerteslag.

På samme måte blir det spurt, er det trygt å ta goldenseal hver dag?

tatt i moderate doser, gullsegl er sannsynligvis ufarlig. Snakk alltid med legen din om kosttilskudd du vurderer å ta, spesielt hvis du bruker reseptbelagte legemidler. De kan samhandle med urtetilskudd. Det er ikke nok forskning tilgjengelig til å indikere om gullsegl er sikker for barn.

I tillegg, hva er bivirkningene av å ta goldenseal? Mulige bivirkninger Bivirkninger av goldenseal inkluderer irritasjon av munn og svelg, kvalme , økt nervøsitet , og fordøyelsesproblemer, men bivirkninger er sjeldne. De flytende formene til goldenseal er guloransje og kan beise.

Med tanke på dette, hva er helsegevinsten ved goldenseal?

I tillegg til å hjelpe immunsystemet, har goldenseal i seg selv vært kjent for å være en stor hjelp for fordøyelsessystemet, og hjelper til med å lindre symptomene på forstoppelse og diaré . Goldenseal-ekstrakt er også lagt til flere hud- og kosmetikkprodukter fordi det er en flott naturlig urt som fremmer sunn hud.

Er Goldenseal dårlig for nyrene?

Sikkerhet hos små barn, ammende kvinner, eller de med alvorlig lever eller nyre sykdom er heller ikke etablert. Noen bevis tyder på det gullsegl kan samhandle med forskjellige medisiner ved å endre måten de metaboliseres på i leveren.

Anbefalt: