Hva er inkludert i den tidligere medisinske historien?
Hva er inkludert i den tidligere medisinske historien?

Video: Hva er inkludert i den tidligere medisinske historien?

Video: Hva er inkludert i den tidligere medisinske historien?
Video: Пропавшая энергетика прошлого. Почему скрывают старинные инструменты? 2024, Juni
Anonim

En PMH regnes som et av tre elementer i " Forbi , Familie og sosialt Historie " (forkortet til PFSH): Tidligere medisinsk historie : "pasientens forbi erfaringer med sykdommer, operasjoner, skader og behandlinger»; Sosial historie : "en alderssvarende anmeldelse av forbi og nåværende aktiviteter ".

Deretter kan man også spørre, hva er inkludert i en medisinsk historie?

En oversikt over informasjon om en persons helse. En personlig medisinsk historie kan inkludere informasjon om allergier, sykdommer, operasjoner, immuniseringer og resultater av fysiske undersøkelser og tester. Det kan også inkludere informasjon om medisiner som tas og helsevaner, for eksempel kosthold og mosjon.

Ved siden av ovenfor, hva er inkludert i en historie og fysisk? Det skrevne Historie og fysisk (H&P) tjener flere formål: Det er et viktig referansedokument som gir kortfattet informasjon om pasientens historie og eksamensfunn ved opptakstidspunktet. Den skisserer en plan for å håndtere problemene som førte til sykehusinnleggelsen.

Bare så, hva er en fullstendig sykehistorie?

EN medisinsk diagrammet er et komplett rekord av en pasients nøkkel klinisk data og medisinsk historie , for eksempel demografi, vitale tegn, diagnoser, medisiner, behandlingsplaner, fremdriftsnotater, problemer, immuniseringsdatoer, allergier, radiologibilder og laboratorie- og testresultater.

Hvorfor spør leger om sykehistorie?

Din doktor også spør du spørsmål som dette. Hvorfor er det viktig? Din medisinsk historie inkluderer både din personlige helse historie og din families helse historie . Denne informasjonen gir din doktor alle slags viktige ledetråder om hva som skjer med helsen din, fordi mange sykdommer finnes i familier.

Anbefalt: