Hva er de tre områdene i hjernen som er en del av det limbiske systemet og kontrollerer følelser?
Hva er de tre områdene i hjernen som er en del av det limbiske systemet og kontrollerer følelser?
Anonim

Den regulerer autonom eller endokrin funksjon som svar på følelsesmessig stimuli og er også involvert i å forsterke atferd. De det limbiske systemet består av fire hoveddeler deler : hypothalamus, den amygdala , den thalamus , og hippocampus.

Tilsvarende, hva er delene av det limbiske systemet?

Det er flere viktige strukturer i det limbiske systemet: amygdala , hippocampus , thalamus , hypothalamus , basale ganglier , og cingulate gyrus . Det limbiske systemet: Alle komponentene i det limbiske systemet jobber sammen for å regulere noen av hjernens viktigste prosesser.

På samme måte, hvordan kontrollerer det limbiske systemet følelser? De Det limbiske systemet Dens strukturer inkluderer hypothalamus, thalamus, amygdala og hippocampus. Prosessene til limbisk systemkontroll våre fysiske og følelsesmessig reaksjoner på miljøstimuli. Dette system kategoriserer opplevelsen av en følelse som en hyggelig eller ubehagelig mental tilstand.

Deretter kan man også spørre, hvilken del av hjernen som er ansvarlig for følelser?

Følelser , som frykt og kjærlighet, utføres av det limbiske systemet, som ligger i tinninglappen. Mens det limbiske systemet består av flere deler av hjerne , sentrum av følelsesmessig behandling er amygdala, som mottar innspill fra andre hjerne funksjoner som minne og oppmerksomhet.

Hva er det limbiske hjernesystemet?

De det limbiske systemet , også kjent som paleomammalian cortex, er et sett med hjerne strukturer som ligger på begge sider av thalamus, umiddelbart under den mediale temporale lobe i cerebrum først og fremst i forhjernen.

Anbefalt: