Er brun hudfarge attraktiv?
Er brun hudfarge attraktiv?

Video: Er brun hudfarge attraktiv?

Video: Er brun hudfarge attraktiv?
Video: Курьер (Full HD, комедия, реж. Карен Шахназаров, 1986 г.) 2024, Juni
Anonim

En ny studie av Missouri School of Journalism -forsker Cynthia Frisby fant at folk oppfatter et lys brun hudfarge å være mer fysisk attraktiv enn en blek eller mørk hudtone.

På samme måte kan man spørre seg, hva betyr brun hud?

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. brun eller brun mennesker er et rasemessig og etnisk begrep. Som svarte mennesker og hvite mennesker, er det en metafor for rase utelukkende basert på mennesker hud farge. I følge rasistiske ideer er brun Menneskets land er det nære og midtøsten.

I tillegg, hvorfor er mørk hud vakker? Mennesker med mørk hud pigmentering har hud naturlig rik på melanin (spesielt eumelanin), og har flere melanosomer som gir en overlegen beskyttelse mot de skadelige effektene av ultrafiolett stråling. Dette hjelper kroppen med å beholde folatreservene og beskytter mot skade på DNA.

Påvirker hudfargen attraktiviteten når du holder dette for øye?

Når det gjelder en attraktiv ansikt, farge kan gjøre hele forskjellen, foreslår en ny studie. Forskningen fokuserte på ansiktsbehandling hudfarge blant kaukasiere ser det sunnest ut å finne en lys, gulaktig hudfarge.

Er lysere hud mer attraktiv?

'Forbindelse mellom hud -ton og tiltrekning 'Menn er mer tiltrukket av lysere kvinner da de fremstår som uskyldige og rene, ifølge forskning. Kvinner er imidlertid tiltrukket av menn med en mørkere hud, ettersom de virker viril og grublende, hevder forskere.

Anbefalt: