Hvor mye koster Sterile Processing-skole?
Hvor mye koster Sterile Processing-skole?

Video: Hvor mye koster Sterile Processing-skole?

Video: Hvor mye koster Sterile Processing-skole?
Video: How Much Do Sterile Processing Technicians Make [Shocking Inside Knowledge] 2024, September
Anonim

I USA tilbyr 59 høyskoler og universiteter Steril behandling Teknologi/ Tekniker yrkesrettet programmer . De gjennomsnittlig undervisning & avgifter av Steril behandling Teknologi/ Teknikerprogram på skoler er $ 4, 978 for statsboere og $ 10, 550 for utenlandske studenter for studieåret 2019-2020.

Å holde dette i betraktning, er steril behandling en god karriere?

Jobber som en steril behandling tech var en veldig givende og til tider vanskelig karriere . Steril behandling var veldig stressende jobb , og utakknemlig. Dette er ikke en jobb for de svake i hjertet.

Videre, hvor lang er skolen for Sterile Processing Tech? Trinn for å bli en Program for steril prosesseringstekniker lengdene varierer, men de har en tendens til å kreve alt fra ti uker til to år, selv om de fleste er mellom 4 og 8 måneder. Vær sikker på at skole er akkreditert av et byrå anerkjent av USAs utdanningssekretær.

Hvordan blir du sertifisert i steril behandling på denne måten?

  1. Velg riktig sterilt prosesseringsteknisk opplæringsprogram. Skoler kan kalle denne karrieren ved en rekke navn, inkludert:
  2. Registrer deg i ditt sterile behandlingsteknikerprogram.
  3. Delta på programorienteringen.
  4. Start din sterile prosessteknikeropplæring.
  5. Bestå din CRCST -eksamen.

Hvor mye tjener sterile prosesseringsteknologier en time?

Hver time Lønn for Steril Forsyning Behandlingstekniker Lønn. Hvor mye gjør en Steril Forsyning Behandlingstekniker lager time i USA? Den gjennomsnittlige hver time lønn for Steril Forsyning Behandlingstekniker i USA er $ 17 per 20. januar 2020, men området ligger vanligvis mellom $ 15 og $ 19.

Anbefalt: