Kan type 2 diabetikere spise surkål?
Kan type 2 diabetikere spise surkål?

Video: Kan type 2 diabetikere spise surkål?

Video: Kan type 2 diabetikere spise surkål?
Video: Behandling af type 2-diabetes: Hvad kan du selv gøre? | SundhedsTV 2024, Juli
Anonim

En ting å passe på: Surkål kan behigh i salt. En kvart kopp inneholder 360 milligram (mg) natrium, eller mer enn en femtedel av grensen på 1 500 mg for noen med diabetes bør spise på en hel dag, ifølge American Heart Association. «Ikke gjør det spise surkål i overkant.

Er surkål på samme måte bra for diabetikere?

Fermentert mat for bedre blodsukker Fermentering er en av de eldste metodene for å bevare mat. Det er det som forvandler melk til yoghurt; kål inn surkål og koreansk kimchi; soyabønner til miso; og frukt til eddik. Den beste delen er at forskning viser at disse matvarene er god for blodsukkernivået ditt.

Spørsmålet er deretter om syltet mat er bra for diabetikere? Når maten er syltet i eddik kan det være en fordel for diabetikere , ettersom flere studier har indikert at eddik er nyttig for å kontrollere blodglukosnivåer og øke insulinfølsomheten diabetikere.

På samme måte kan diabetikere spise miso?

Kan redusere blodtrykket: Miso ser ut til å redusere blodtrykket hos dyr. Kan beskytte mot type 2 diabetes : Noen studier viser at fermenterte soyaprodukter som f.eks miso kan bidra til å forsinke progresjonen av type 2 diabetes . Imidlertid er ikke alle studier enige (30, 31).

Kan diabetikere av type 2 drikke Kombucha?

Kombucha Kan hjelpe med å administrere Type 2 diabetes Type 2 diabetes påvirker over 300 millioner mennesker verden over. Det er preget av høyt blodsukkernivå og insulinresistens. En studie i diabetiker rotter fant det kombucha bremset fordøyelsen av karbohydrater, noe som reduserte blodsukkernivået.

Anbefalt: