Krever Medicare en velværeundersøkelse?
Krever Medicare en velværeundersøkelse?
Anonim

De Medicare Årlig Velvære Besøk er ikke obligatorisk. Det er et legebesøk som du kan benytte deg av frivillig og gratis. De velvære besøket er ment å holde deg i kontakt med din Medicare lege og sørge for at legen din kan hjelpe deg med planlegging av forebyggende behandling.

Med dette i øyesyn, kan du nekte Medicare velværebesøk?

Poenget om hvorvidt Medicare velværebesøk er påkrevd eller ikke er at de ikke er nødvendige. De er der som noe som du kan gjøre på en årlig grunnlag men du gjør ikke trenger å ta del i dem for å opprettholde din Medicare dekning.

For det andre, hva gjøres ved en velværeeksamen? Under din velværeundersøkelse du kan få screening for kolesterol, blodtrykk, diabetes, mammografi, pap-test, osteoporose eller kjønnssykdommer. Legen din kan spørre deg om nåværende stress, fysisk aktivitet, kosthold eller bruk av narkotika som tobakk og alkohol.

Er i tillegg Medicares årlige velværebesøk nødvendig?

De Medicare årlig velværebesøk er ikke obligatorisk. Det er en medisinsk besøk som du kan benytte deg av frivillig og gratis. De velværebesøk er ment å holde deg i kontakt med din Medicare lege og sørge for at legen din kan hjelpe deg med planlegging av forebyggende behandling.

Hvor ofte betaler Medicare for et velværebesøk?

Medicare vil betale for en årlig Velværebesøk en gang hver 12. måned.

Anbefalt: