Hva er forskjellen mellom indirekte og direkte immuntesting?
Hva er forskjellen mellom indirekte og direkte immuntesting?

Video: Hva er forskjellen mellom indirekte og direkte immuntesting?

Video: Hva er forskjellen mellom indirekte og direkte immuntesting?
Video: Direct ELISA (FL-Immuno/70) 2024, September
Anonim

Direkte IF bruker et enkelt antistoff rettet mot målet av interesse. Det primære antistoffet er direkte konjugert til en fluorofor. Indirekte IF bruker to antistoffer. Det primære antistoffet er ukonjugert og et fluorofor-konjugert sekundært antistoff rettet mot det primære antistoffet brukes til deteksjon.

På samme måte, hva er forskjellen mellom direkte og indirekte immunhistokjemi?

I direkte deteksjonsmetoder, er det primære antistoffet direkte konjugert til en markør. Under indirekte deteksjon, er det primære antistoff bundet av et merket sekundært antistoff som er hevet mot vertsartene til det primære antistoffet.

For det andre, hva brukes indirekte immunfluorescens til? Indirekte immunfluorescens eller sekundær immunfluorescens , er en teknikk brukt i laboratorier for å oppdage sirkulerende autoantistoffer i pasientserum. Det er pleide å diagnostisere autoimmune blemmesykdommer.

Også å vite er, hva er forskjellen mellom indirekte og direkte Elisa?

I en direkte elisa bare ett antistoff brukes - dette enkelt antistoffet er konjugert direkte til deteksjonsenzymet. De indirekte elisa krever to antistoffer-et primært antistoff og et enzymbundet sekundært antistoff som er komplementært til det primære antistoff.

Hva er en direkte Elisa -test?

EN direkte ELISA (enzymbundet immunosorbent analyse ) er en platebasert immunosorbent analyse beregnet for påvisning og kvantifisering av en spesifikk analyt (f.eks. antigener, antistoffer, proteiner, hormoner, peptider, etc.) fra en kompleks biologisk prøve.

Anbefalt: