Har de narkotikatester UPS-sjåfører?
Har de narkotikatester UPS-sjåfører?

Video: Har de narkotikatester UPS-sjåfører?

Video: Har de narkotikatester UPS-sjåfører?
Video: Slank Dæ 2018 - André Nilsen 2024, Juni
Anonim

Til UPS det er ingen narkotikatest involvert. De gjør ikke gjøre narkotikatester for kontorfolk. Gjøre ikke søke om en kontorjobb hvis du ikke vil bli fanget med alt legemiddel brukere jobber pga de er for høy til gjøre deres arbeid.

Har de dette i sikte, tester de for UPS -pakkebehandler?

7 svar. For deltid sesongbasert pakkebehandlere de gjør ikke narkotikatest . De gjør ikke narkotikatest avhengig av anlegget. Du vil være legemiddel testet, men de kunne være uforsiktig hvis a pakkebehandler skyter litt krystall i en trailer.

Videre, tester UPS -stoffet det første intervjuet? Gjør Seasonal package handler get narkotikatest under intervju . Nei, de gjøre ikke narkotikatest deg uansett på UPS.

For det andre, inkluderer UPS DOT fysisk stofftest?

De DOT fysisk eksamen krav gjøre ikke inkludere en narkotikatest , men du må sende inn en urin prøve. Dette er vant til skjerm nyrene dine for potensielle medisinske tilstander. Arbeidsgiveren din kan be om at du har en medikamentskjerm gjort mens du tar din DOT fysisk.

Gjør de stofftest for sesongjobber?

NEI de gjøre ikke narkotikatest sesongmessig arbeidere. Alle blir først testet og utstyrsoperatører er tilfeldige legemiddel testet.

Anbefalt: