Hvordan skriver du høyde?
Hvordan skriver du høyde?

Video: Hvordan skriver du høyde?

Video: Hvordan skriver du høyde?
Video: height function 2024, Juni
Anonim

Vanligvis er en bindestrek unødvendig: skrive "Fem fot, to centimeter høy", "fem fot, to tommer", "fem fot to" og så videre. Men ahyphen er nyttig i uttrykk som «fem-to». Hvis du skrive 5'2″, det er ingen mellomrom etter symbolet for fot (et hovedsymbol).

På samme måte kan man spørre, hvordan skriver du tommer?

Det internasjonale standardsymbolet for tommer er i (se ISO 31-1, vedlegg A), men tradisjonelt sett tommer er angitt med et primtall, som ofte tilnærmes med doble anførselstegn, og foten med et primtall, som ofte tilnærmes med anapostrof. For eksempel tre fot to tommer kan skrives som 3 '2 ″.

Man kan også spørre, sier du 5 fot eller 5 fot? Du har helt rett om fem fot høy'; hvis du snakker med noen eller skriver og trenger ikke å være formell, ordtak at du er fem fot høy 'er greit. Imidlertid til si du er 'fem føtter tall 'er riktig og er sannsynligvis tryggere når du jeg skriver på engelsk.

I denne forbindelse, hvordan skriver du høyde i cm?

Multipliser høyde i fot med 30,48 for å konvertere centimeter . For eksempel, hvis du er 5 fot 3 tommer i standen, multipliserer du 5 med 30,48 for å få 152,4 centimeter . Multipliser høyde i tommer med 2,54. I dette eksemplet multipliserer du 3 med2,54 for å få 7,62 centimeter.

Sier du fot eller fot for høyden?

Men når personens høyde er et eksakt antall føtter --uten tommer -- vi bruk flertallsformen. Tillegget av " høy ” er ikke påkrevd daglig samtale. For alle andre betydninger av" fot ,” vi bruk " fot "for entallsformen og" føtter ”For flertall.

Anbefalt: