Fungerer Beano virkelig for gass?
Fungerer Beano virkelig for gass?

Video: Fungerer Beano virkelig for gass?

Video: Fungerer Beano virkelig for gass?
Video: Kevät ja Primus 523 bensaliesi 2024, September
Anonim

beano ® inneholder et naturlig matenzym som bidrar til å forebygge gass før den starter. Den virker med kroppens fordøyelse for å bryte ned komplekse karbohydrater i gassaktig mat, som ferske grønnsaker, fullkornsbrød og bønner, noe som gjør dem mer fordøyelige.

På samme måte blir det spurt, blir Beano kvitt gass?

beano ® inneholder et enzym fra en naturlig kilde som fungerer med kroppens fordøyelse. Det bryter ned de komplekse karbohydratene som finnes i gassholdig mat til enklere, lettfordøyelige sukkerarter før de når tykktarmen, og forhindrer gass før den starter. Lære mer om gass og beano ®.

Hjelper Beano også med flatulens? Beano (alfa-galaktosidase) er et tilskudd bestående av naturlige enzymer som assistere i begge forebygge flatulens , oppblåst mage, magesmerter og oppblåst mage. Dette tillegget er tatt før du spiser mat som ofte forårsaker disse symptomene.

Også for å vite, kan Beano forårsake gass?

Beano ®, et reseptfritt fordøyelseshjelpemiddel, inneholder det sukkerfordøyende enzymet som kroppen mangler for å fordøye sukkeret i bønner og mange grønnsaker. Enzymet kommer i flytende form. Beano har ingen effekt på gass forårsaket av laktose eller fiber.

Kan du ta Beano hver dag?

Du kan bruk Beano når du spiser problemmat for å redusere gass. Den anbefalte dosen er to til tre tabletter for et typisk måltid. Hvis du trenger dem til hvert måltid, ville du innta opptil seks til ni tabletter hver dag. Beano anbefales for bruk av de 12 år og eldre.

Anbefalt: