Avviser beinmel dyr?
Avviser beinmel dyr?

Video: Avviser beinmel dyr?

Video: Avviser beinmel dyr?
Video: Xi tells Biden Russia-Ukraine fighting is in ‘no one’s interest’ 2024, Juni
Anonim

Både svart pepper og beinmel er trygge rundt barn og kjæledyr og gi et mål for kontroll mot kaniner i hagen, ifølge Bill Hlubik med Rutgers Cooperative Extension.

Følgelig, hvilke dyr tiltrekkes av beinmel?

Når det påføres som toppdressing, kan benmel tiltrekke seg hunder , vaskebjørn , coyoter og andre kjøttetende og altetende dyr.

Man kan også spørre, er benmel trygg for hunder? Bein eller blod måltid - Mange gartnere bruker bein eller blod måltid som en jordendring da den er "organisk". Problemet med dette er bein eller blod måltid er ofte veldig velsmakende for hunder – det er tross alt frysetørket blod eller lynfryst dyr bein malt til et pulver. Når det er sagt, kan det fortsatt være giftig for kjæledyr !

Bare så, holder beinmel dyr unna?

Gjødselmidler: Blod måltid og beinmel er naturlige jordforandringer som gir veldig gode kaninavskrekkende midler. Kjæledyr: Kjæledyr gir en viss avskrekking, men kaniner foretrekker kanskje å bo i nærheten av tamme dyr fordi det betyr at de er relativt trygge for de farligere villmarkene dyr.

Kan du bruke for mye beinmel?

Benmåltid tilfører fosfor og kalsium til jorden. Granulert beinmel er mer et additiv med langsom frigjøring. I motsetning til blod måltid , beinmel vil ikke brenne plantene dine hvis du legge til for mye . Hvis jordtestingen din indikerer mangel, legg til beinmel til din jord til hjelpe planter med å vokse og blomstre.

Anbefalt: