Er hyllebærsirup virkelig effektiv?
Er hyllebærsirup virkelig effektiv?

Video: Er hyllebærsirup virkelig effektiv?

Video: Er hyllebærsirup virkelig effektiv?
Video: Benefits of elderberry: Could it really boost your immune system? 2024, Juni
Anonim

Hyllebærsirup er antiviral, noe som betyr at det kan bidra til å redusere forkjølelsessymptomer og influensasymptomer og kan gjøre at du lider i kortere tid. Det er en god måte å stoppe lungebetennelse fra å bli til bronkitt.

Videre virker hyllebærsirup egentlig?

Hyllebær antas å forhindre eller forkorte varigheten av herpesutbrudd, redusere smerte og betennelse og redusere symptomer på øvre luftveisinfeksjoner. I gjennomsnitt har pasientene som mottok hyllebærsirup så symptomlindring 4 dager tidligere enn gruppen som fikk placebo sirup.

når skal jeg ta hyllebærsirup? En spesifikk hyllebær juice sirup ser ut til å lindre influensasymptomer og redusere tiden influensaen varer når den tas gjennom munnen innen 48 timer etter de første symptomene. Tar hyllebær pastiller innen 24 timer etter de første symptomene ser også ut til å redusere influensasymptomer.

På samme måte kan man spørre, kan du ta hyllebær daglig?

Det er ingen standard dose av hyllebær . For influensa har noen studier brukt 1 spiseskje av en hyllebær sirupekstrakt fire ganger en dag . En annen vanlig form for hyllebær er en sugetablett, ofte med sink, som tas flere ganger daglig etter at en forkjølelse begynner. Spør helsepersonell om råd.

Hva er fordelene med hyllebærsirup?

fordeler . Bærene og blomstene av hyllebær er fullpakket med antioksidanter og vitaminer som kan styrke immunsystemet ditt. De kan hjelpe dempe betennelse, redusere stress og beskytte hjertet ditt også. Noen eksperter anbefaler hyllebær for å forhindre og lette forkjølelse og influensasymptomer.

Anbefalt: