Kan en 1 -åring ha hyllebærsirup?
Kan en 1 -åring ha hyllebærsirup?

Video: Kan en 1 -åring ha hyllebærsirup?

Video: Kan en 1 -åring ha hyllebærsirup?
Video: [SUB] Ретро стиль корейской малышки и стиль хип-хоп! (⛔️Предупреждение: слишком мило⛔️) 2024, Juni
Anonim

Babyer kan ta 1 /4 – 1 /2 ts av hyllebærsirup per dag for daglig vedlikehold. I tider med forkjølelse og influensa dette kan økes til 2-3 ganger om dagen.

Folk spør også, kan 1 år gammel ta hyllebærsirup?

Vår naturlig smaksatt agavebasert sirup med ekte hyllebær og vitamin C og sink er fri for narkotika, alkohol og fargestoffer og trygt for babyer helt ned til 2 år år gammel.

Videre, kan en 1 åring ta sambucol? Alle Sambucol Produkter kan brukes til barn, men det eneste produktet som er anbefalt for barn under 3 år år er den Sambucol for barn produkt.

Dessuten, hvor mye hyllebær kan jeg gi min 1 åring?

Veibeskrivelse. Anbefalt bruk for voksne: 1 teskje daglig. For barn: Alder 1 -3: 1 /4 teskje daglig; Alder 4 og oppover: 1 teskje daglig. For ekstra støtte kan voksne ta 1 teskje, 2 ganger daglig.

Er hyllebærsirup bra for babyer?

En av mine favoritt immunforsterkere for barn er hyllebærsirup . Det kan bidra til å forkorte varigheten og alvorlighetsgraden av forkjølelse og influensa, den er rik på antioksidanter og vitamin C, og den er så enkel å lage. Dette sirup lager til og med en næringsrik immunforsterkende pålegg for bananpannekaker.

Anbefalt: