Hjelper hyllebærsirup å forhindre influensa?
Hjelper hyllebærsirup å forhindre influensa?

Video: Hjelper hyllebærsirup å forhindre influensa?

Video: Hjelper hyllebærsirup å forhindre influensa?
Video: Har du fått influensa? 2024, Juli
Anonim

Nei, hyllebærsirup vil ikke forhindre de influensa . Antall produkter på markedet med hyllebær har vokst de siste årene. Men det er ikke bevist influensa jagerfly. Bladene endrer seg.

Når det gjelder dette, forhindrer hyllebær influensa?

Hyllebær sirup er ikke bevist forhindre eller kurere kaldt og influensa symptomer, men det kan være et tillegg med lav risiko for din influensa -kamparsenal.

I tillegg kan du ta hyllebærsirup daglig? Det er ingen standard dose av hyllebær . For influensa har noen studier brukt 1 spiseskje av en hyllebærsirup trekke ut fire ganger en dag . En annen vanlig form for hyllebær er en sugetablett, ofte med sink, som tas flere ganger daglig etter at en forkjølelse begynner. Spør helsepersonell om råd.

På samme måte spør folk, hvilken hyllebær er best for influensa?

"Men ikke forvent bestemors hyllebær syltetøy "for å lette influensa symptomer som kroppssmerter, hoste og feber, advarer han. "Sambucol er den eneste svarte hyllebær preparat vist effektivt i kliniske studier."

Avholder Elderberry deg fra å bli syk?

A: Det er ikke klart. Tilhengerne tror hyllebær -basert te, pastiller og kosttilskudd gir nødvendige antioksidanter som øker kroppens naturlige immunrespons. Noen få studier tyder på det hyllebær kan bidra til å redusere varigheten og alvorlighetsgraden av forkjølelse og influensa.

Anbefalt: