Innholdsfortegnelse:

Kan drikke druesaft forhindre influensa?
Kan drikke druesaft forhindre influensa?

Video: Kan drikke druesaft forhindre influensa?

Video: Kan drikke druesaft forhindre influensa?
Video: Серебро вас погубит. Этим знакам зодиака нельзя носить серебряные украшения 2024, Juni
Anonim

Vitenskapen bak ideen, fant vi, er at drue juice virker ved å endre pH i tarmkanalen for å hemme virus . På toppen av det er juice inneholder tilsynelatende også antivirale kjemikalier.

Når det gjelder dette, forhindrer det å drikke druesaft magesekk?

Noen hevder det drikker druesaft endrer pH i fordøyelseskanalen din, noe som gjør det vanskeligere for en magevirus å multiplisere. Det hevder de også drue juice har andre antivirale egenskaper for å avverge virus.

Er druesaft dessuten bra for immunsystemet ditt? Drue juice og Immun Helse Konklusjonene antyder at daglig forbruk på 100% drue juice laget med Concord druer og tilsatt vitamin C kan bidra til å støtte en sunn immunforsvar hos friske voksne, selv om ytterligere forskning er nødvendig.

Videre hindrer druesaft deg i å bli syk?

Men, drue juice og vanlig druer er gode antioksidanter, som holder cellene sunne. De kan hjelpe forhindre en person fra blir syk i utgangspunktet. Og det er forskning i Journal of Nutrition som tyder på druer kan redusere risikoen for kardiovaskulær sykdom.

Hvordan kan jeg unngå å få mageinfluensa?

Forebygging

  1. Få barnet ditt vaksinert. En vaksine mot gastroenteritt forårsaket av rotavirus er tilgjengelig i noen land, inkludert USA.
  2. Vask hendene grundig.
  3. Bruk separate personlige eiendeler rundt hjemmet ditt.
  4. Hold avstand.
  5. Desinfiser harde overflater.
  6. Sjekk ut barnevernet ditt.

Anbefalt: