Hjelper druesaft med magevirus?
Hjelper druesaft med magevirus?

Video: Hjelper druesaft med magevirus?

Video: Hjelper druesaft med magevirus?
Video: Славянские праздники марта. Что праздновали славяне в марте? 2024, Juni
Anonim

Her er ideen: Hvis du finner deg selv (eller et av familiemedlemmene dine) utsatt for mage influensa, men har ikke opplevd symptomer ennå, og har drukket tre glass drue juice vil avverge sykdommen. Flere nettsteder hevder at drue juice kan endre pH i mage , noe som gjør det ubeboelig for magevirus.

Dessuten forhindrer druesaft magevirus?

Det er ingen bevis som engang tyder på at du drikker drue juice forhindrer norovirus . I følge artikkelen, "er det noe i drue juice som endrer pH i din mage og forhindrer norovirus fra å multiplisere."

I tillegg, hvor mye druesaft bør du drikke for å forhindre mage -virus? 00:15 den magevirus , til drikke tre ganger om dagen, drue juice.

Videre, hvorfor hjelper druesaft med magesekk?

Innlegget hevder det drue juice endrer tarmkanalens pH, noe som gjør det vanskeligere for virus flere ganger, og den inneholder også et vell av antivirale kjemikalier som fjerner virus.

Hjelper druesaft mot diaré?

Lifshitz er enig i at orale rehydreringsmidler er et nødvendig førstevalg, men sier siden barna trenger ekstra væske når de gjenoppretter fra diaré og dehydrering, kan det være nyttig for voksne foreldre å vite at det gir dem hvite drue juice er et bedre valg enn eple juice eller annen populær frukt juice eller sportsdrikker.

Anbefalt: