Hvilke to bein utgjør strukturen på underbenet?
Hvilke to bein utgjør strukturen på underbenet?

Video: Hvilke to bein utgjør strukturen på underbenet?

Video: Hvilke to bein utgjør strukturen på underbenet?
Video: How Bone Marrow Keeps You Alive 2024, Juli
Anonim

Benstruktur i underbenet

Underbenet består av to veldig sterke, lange bein: den tibia og fibula . De tibia , også kjent som skinnebenet, er det sterkeste og større av de to. Den er plassert mot midten av underbenet.

Også spurt, hvilke bein utgjør underbenet?

Underbenet består av to bein, tibia og den mindre fibula . De lårbein , eller femur , er det store benet på øvre ben som forbinder benbeinet (kneleddet) til bekkenbeinet (hofteleddet).

Vet du også, hva er de to lange beinene som utgjør underarmen og underbenet? I underarm er radius-på tommelen siden av underarm -og ulnaen; i leggen er skinnebenet (skinnebenet) og fibula. Radius tilsvarer tibia og ulna til fibula.

Hvilke to ting utgjør underbenet angående dette?

De bein fra kneet til ankelen kalles crus eller cnemis /ˈniːm? s /. De kalv er den bakre delen, og skinnebenet eller skinnebenet sammen med mindre fibula sminke forsiden av leggen.

Hvor mange bein er det i underbenet?

Dette er låret, plassert mellom hofte- og kneledd; de bein , plassert mellom kneet og ankelleddene; og distalt for ankelen, foten. Det er 30 bein i hver lemmene på underkroppen . Disse er femur, patella, tibia, fibula, syv tarsal bein , fem metatarsal bein og 14 falanger.

Anbefalt: