Hvordan fungerer eugenol?
Hvordan fungerer eugenol?

Video: Hvordan fungerer eugenol?

Video: Hvordan fungerer eugenol?
Video: Hvordan fungerer FN? - verdensmålene.dk 2024, Juni
Anonim

Feddolje inneholder den aktive ingrediensen eugenol , som er et naturlig bedøvelsesmiddel. Det hjelper til med å bedøve og redusere smerte for å lindre tannpine. Eugenol har også naturlige antiinflammatoriske egenskaper. En britisk studie fant det eugenol er mer effektivt for å redusere smerte, betennelse og infeksjon enn en annen type smertestillende middel.

Med tanke på dette, hva brukes eugenol til?

Eugenol brukes i parfymer, smakstilsetninger og essensielle oljer. Den brukes også som lokal antiseptisk middel og bedøvelse. Eugenol kan kombineres med sinkoksid for å danne sinkoksid eugenol som har restorative og protodontiske applikasjoner innen tannbehandling.

dreper nellikolje tannnerven? Nelliker er et tradisjonelt middel for nummenhet nerver ; den primære kjemiske forbindelsen til dette krydderet er eugenol, et naturlig anestesimiddel. Men fedd olje må brukes forsiktig. Legg i stedet to dråper fedd olje på en bomullsdott og legg den mot tann seg selv til smerten avtar.

Så er eugenol det samme som nellikolje?

Fedd olje inneholder en kjemikalie som kalles eugenol , som fungerer som et bedøvelsesmiddel og antibakterielt middel. Feddolje er antiinflammatorisk og soppdrepende. Den er tilgjengelig fra mange supermarkeder, narkotikabutikker og helsekostbutikker, eller kan kjøpes på nettet.

Dreper eugenol bakterier?

Eugenol er en av de kraftigste antioksidanter på planeten. Det er også en naturlig antibakteriell og antimikrobiell dreper bakterier , virus og andre patogener. En studie viser det Eugenol hemmer veksten av over 25 forskjellige skadelige bakterie , inkludert candida og salmonella.

Anbefalt: