Er Lysol klesrensemiddel trygt for babyer?
Er Lysol klesrensemiddel trygt for babyer?
Anonim

Lysol vaskemiddel er spesielt designet for å rense din klesvask og for å drepe 99,9% av bakteriene*. Den kan brukes på de fleste vaskbare stoffer, inkludert: Babyklær , Treningsstudio Klær , undertøy, håndklær, sengetøy og delikatesser.

Deretter kan man også spørre, kan du bruke Lysol vaskerens på babyklær?

Lysol Laundry Sanitizer er spesielt designet for å rense din klesvask og for å drepe 99,9% av bakteriene*. Den kan være brukt på de fleste vaskbare tekstiler, inkludert: Babyklær , Gym Klær , undertøy, håndklær, sengetøy og delikatesser.

For det andre, kan jeg bruke Lysol vaskemiddel i vaskesyklusen? Vi introduserer Lysol vaskemiddel , et tilsetningsstoff spesielt designet for å drepe 99,9% av bakteriene i klesvask *. Bare legg til Lysol vaskemiddel til din skyllesyklus . Den gjør inneholder ikke klorblekemiddel og fungerer til og med i kaldt vann, så det er trygt å bruk på de fleste stoffer, inkludert hvite, farger og mørke.

På samme måte spør folk, er Lysol vaskemiddel desinfiserende?

I motsetning til tøymykner som maskerer luktene, Lysol Laundry Sanitizer ® dreper effektivt bakterier som kan skape dvelende lukt. Det er også sikker å bruke på ømfintlige gjenstander som sengetøy, håndklær, sportsklær og barneklær, og etterlater stoffer med en frisk, ren klesvask duft.

Hva er Lysol vaskeri desinfeksjonsmiddel laget av?

Aktive ingredienser: Alkyl -dimetylbensyl -ammoniumklorid: 0,960%, oktyl -decyl -dimetyl -ammoniumklorid: 0,720%, dioktyl -dimetyl -ammoniumklorid: 0,288%, Didecyl -dimetyl -ammoniumklorid: 0,288%, Didecyl -dimetyl -ammoniumklorid: 0,432%; Andre ingredienser: 97,600%; Totalt: 100.000%.

Anbefalt: