Hva er Endoform dressing?
Hva er Endoform dressing?

Video: Hva er Endoform dressing?

Video: Hva er Endoform dressing?
Video: Endoform® Mechanism of Action 2024, Juli
Anonim

Indeks: Stomi sårbehandling. Endoform er et kollagen dressing som har en ekstracellulær matrise (ECM) som gir et cellestillas under sårreparasjon. Endoform etterligner ECM funnet i vev; det gir sekundære molekyler (f.eks. laminin, fibronektin og glykosaminoglykaner) som er viktige for helbredelse.

Herav, hvordan bruker du Endoform dressing?

Flere ark kan brukes til å dekke hele sårbunnen. For enkel håndtering, bruk Endoform ® Naturlig ved å legge det tørre materialet i såret og rehydrere med ekssudat eller sterilt saltvann til det er fuktet. Sørge for at Endoform ® Natural tilpasser seg den underliggende sårbunnen.

Deretter er spørsmålet om Endoform løses opp? Det anbefales å vurdere såret innen 72 timer. Endoform ® Dermal Template kan vare opptil 7 dager i såret, avhengig av sårmiljøet. Det er ikke nødvendig å fjerne rester Endoform ® under endring av bandasjen eller påføring av produktet på nytt. 1.

Vet også, hva er Endoform?

Hollister Endoform Dermal Template Collagen Dressing er en ekstracellulær matrise som støtter alle faser av helbredelse. Endoform sårpleie har betydelige fordeler i forhold til tradisjonelle kollagenforbindinger og er lett tilgjengelig for sårbehandlingsklinikker og pasienter som trenger sårbehandling fra første dag.

Hva er en kollagendressing?

Kollagenforbindelser . Kollagendressinger er designet for minimalt til tunge væskende sår. De er avledet fra animalske kilder som storfe, heste og svin og fremskynder restitusjonsperioden på grunn av veksten av nye kollagen på sårstedet. Kollagendressinger for sårpleie krever vanligvis en sekundær dressing.

Anbefalt: