Innholdsfortegnelse:

Hvordan kan rødvann forhindres?
Hvordan kan rødvann forhindres?

Video: Hvordan kan rødvann forhindres?

Video: Hvordan kan rødvann forhindres?
Video: Preventing an Ear Piercing Infection | Ear Problems 2024, Juni
Anonim

Hvis du bor i et kystområde og har en hage, kan du forvandle den til en havvennlig hage for å hjelpe forhindre rødvann . Havvennlige hager bruker innfødte og klimaegnede planter og landskapsarbeid som hjelper til med å absorbere regnvann for å filtrere og redusere avrenning.

Så hvordan kan vi forhindre at den røde tidevannet skjer?

Bruk sunn fornuft. Hvis du er spesielt utsatt for irritasjon fra planteprodukter, unngå et område med en rødvann blomstre. Hvis du opplever irritasjon, må du komme deg ut av vannet og vaske grundig. Ikke svøm blant døde fisk fordi de kan være forbundet med skadelige bakterier.

I tillegg, kan rødvann kontrolleres? Kontroll av rødvann i Florida er ikke et enkelt problem. Skadevirkningene av a rødvann er forårsaket av giftstoffer som frigjøres av organismen. Potensielle kontroller må ikke bare drepe rødvann organisme, men også eliminere giftstoffene fra vannet.

Så, hvordan kan algeblomst forhindres?

Det er best å unngå gjødsel generelt

  1. Sjekk septiksystemet ditt. På samme måte som gjødsel oppfordrer alger til å vokse, gjør det også kloakk fra mennesker.
  2. Ikke bruk en forgasser.
  3. Bekjemp strandlinjeerosjon.
  4. Ikke skum opp nær vannkilder.
  5. Vær forsiktig med vaskemidlene dine.
  6. Minimer ugjennomtrengelige overflater i nærheten av vannet der det er mulig.

Hvordan kan vi hjelpe rødvann?

Tilby vitenskapsbaserte kilder for å sikkerhetskopiere poengene dine. Oppfordre statlige og føderale tillitsvalgte til å tilby konsekvent og målrettet forskning og teknologiutvikling for å dempe og kontrollere skadelige algeblomster. Doner til Mote's hvis du har evnen rødvann forskning og innsats for viltrespons.

Anbefalt: