Er TGA arvelig?
Er TGA arvelig?

Video: Er TGA arvelig?

Video: Er TGA arvelig?
Video: HellGate Wars x50 скоро - как обстоят дела [RF online] 2024, Juli
Anonim

BAKGRUNN: Transponering av de store arteriene ( TGA ) anses å være forbundet bare sjelden med genetisk syndromer og å ha lav risiko for forstadier blant pårørende til berørte pasienter. KONKLUSJONER: Denne studien viser det TGA er ikke alltid sporadisk i familier.

Ganske enkelt, er transponering av de store arteriene genetisk?

Transposisjon av store arterier (TGA) er en av de vanligste og mest alvorlige medfødte hjertesykdommene (CHD). Den eneste genetisk syndrom med et sterkt forhold til TGA er Heterotaxy. Ved lateraliseringsdefekter er TGA ofte assosiert med aspleniasyndrom.

I tillegg, hva forårsaker baby TGA? Transponering av de store arteriene ( TGA ) er en type hjertefeil som din baby er født med (medfødt). I denne tilstanden er de to arteriene som frakter blod fra hjertet til lungene og kroppen ikke koblet sammen slik de burde være. De er reversert (transponert).

Deretter kan man også spørre, hvor vanlig er TGA?

Hendelse. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anslår at rundt 1, 153 babyer er født med TGA hvert år i USA. Dette betyr at hver 1 av 3, 413 babyer født i USA påvirkes av denne defekten.

Hva er hjertets TGA?

Transponering av de store arteriene ( TGA ) er en type hjerte defekt at barnet ditt er født med (medfødt). I TGA , skjer følgende: Aorta er koblet til høyre ventrikkel.

Anbefalt: