Er tannringer giftige?
Er tannringer giftige?

Video: Er tannringer giftige?

Video: Er tannringer giftige?
Video: 28# Reykjavíkurdætur sungu, og dilluðu sér í sófanum hennar Siggu Kling. 2024, Juni
Anonim

De aller fleste av disse tannring eksponeringer utgjør ikke en gift fare. De kan gi barnet en dårlig smak i munnen, men det forventes ingen alvorlige symptomer.

Tilsvarende er frosne tannringer trygge?

Du kan sette tannring i kjøleskapet for å slappe av. Ikke gjør det fryse de ringe eller teether fordi de kan bli for harde og kan skade babyens tannkjøtt.

For det andre, hvilke tenner er trygge? Hevea Ikke-giftig Teether Andre selskaper lager sikker silikon bitringer inkluderer Lifefactory og ZoLi. Det er selvfølgelig også de populære silikonhalsbåndene.

Er det trygge tannringe her?

Kjemikaliefri og ikke-giftig En av de viktigste fordelene ved å velge tannringe av tre over plast eller andre populære babytannere er det faktum at tre tenner er giftfrie og fri for skadelige bly, metaller, BPA, kjemikalier eller ftalater.

Er geletennere trygge?

Foreldre bør også unngå geler og kremer som hevder å bedøve eller på annen måte lindre smerter i babyens tannkjøtt. Annen geler bruk benzokain, som er sikker hos voksne, men kan forårsake methemoglobinemi, en tilstand der det ikke kommer nok oksygen inn i blodet, hos barn under to år. Methemoglobinemia kan være dødelig.

Anbefalt: