Fungerer egentlig hjemmeinseminering?
Fungerer egentlig hjemmeinseminering?

Video: Fungerer egentlig hjemmeinseminering?

Video: Fungerer egentlig hjemmeinseminering?
Video: SUCCESSFUL Home Insemination Process Step by Step 2024, September
Anonim

Kunstig inseminering vil ikke arbeid for alle og det er ingen garantier, men det er ting du kan gjøre for å øke sjansene dine for å bli gravid. På- hjemmeinseminering er et utmerket alternativ for mange kvinner takket være komforten, bekvemmeligheten og den lave kostnaden det gir. Men det er bare ett alternativ.

På samme måte kan du spørre: Hva er suksessraten for kunstig befruktning hjemme?

Samtidig som hjemmeinseminering har jobbet for mange familier, er det ikke en garanti for unnfangelse, og det krever nøye forberedelser og riktig timing lykkes . Den nåværende industrien suksess rate er mellom 10 og 15 prosent per menstruasjonssyklus for de som bruker intracervikal inseminering metode (ICI).

Man kan også spørre, kan du kunstig inseminere hjemme? For mange kvinner og par utfører deres første skritt mot foreldreskap med donorsæd en hjemmeinseminering . Det innebærer å bruke en sprøyte uten nål for å injisere donorsæd i skjeden. Sædcellene kan reise deretter naturlig inn i livmoren og forhåpentligvis gå videre med å befrukte egget.

På samme måte kan man spørre seg, hvor lang tid tar det å bli gravid med hjemmeinseminering?

Mer enn 9 av 10 par vil bli gravid innen 2 år. For kvinner under 40 år som bruker kunstig inseminering i stedet for samleie til unnfange , mer enn halvparten av kvinnene vil bli gravid innen 6 sykluser av intrauterin inseminering . Innen 12 sykluser vil mer enn 3 av 4 kvinner bli gravid.

Kan du kjøpe sæd og inseminere deg selv?

Hjem inseminering er en enkel prosedyre det kan gjøres i komforten av ditt eget hjem. Giveren sperm sugerør du utvalg sendes direkte til du i en nitrogentankbeholder. Hjem inseminering er mest vellykket for kvinner uten fertilitetsproblemer.

Anbefalt: