Hva er forskjellen mellom en sene og et leddbånd i en kyllingvinge?
Hva er forskjellen mellom en sene og et leddbånd i en kyllingvinge?

Video: Hva er forskjellen mellom en sene og et leddbånd i en kyllingvinge?

Video: Hva er forskjellen mellom en sene og et leddbånd i en kyllingvinge?
Video: Tendons vs. Ligaments - What's the Difference? 2024, Juni
Anonim

De sene trekker så i benet som det er festet til og får det til å bevege seg. Bein er festet til hverandre med leddbånd . De leddbånd lar beina bevege seg, men vil holde beinene sammen i ledd. Som du ser, skal det mye til av deler som jobber sammen for å flytte kyllingvinge.

På denne måten, hvordan ser en sene ut i en kyllingvinge?

en. Sener er skinnende hvite vev i endene av musklene som fester muskler til bein. Finn like mange sener som deg kan på kyllingvinge . Trekk på en sene for å se hvordan det hjelper kylling flytte dens vinge.

Videre, er en sene sterkere enn et ledbånd? Leddbånd har også noen elastiske fibre som gjør at leddet beveger seg, men ikke så mye at det beveger seg utover kapasiteten. Sener er også tøffe ledninger, men de har litt mer gi enn leddbånd . Som en muskel trekker seg sammen, den vedlagte sene trekker beinet i bevegelse.

Når du tar dette i betraktning, hva er forskjellen mellom en sene og et leddbånd?

EN sene er et fibrøst bindevev som fester muskler til bein. Sener kan også feste muskler til strukturer som øyebollet. EN leddbånd er et fibrøst bindevev som fester bein til bein, og tjener vanligvis til å holde strukturer sammen og holde dem stabile.

Hvilken farge har leddbåndet i en kyllingvinge?

Leddbånd: festes bein til bein , hvit, veldig sterk, muskel: kjøttfull, trådaktig, festet til huden.

Anbefalt: