Gir EMDR hukommelsestap?
Gir EMDR hukommelsestap?

Video: Gir EMDR hukommelsestap?

Video: Gir EMDR hukommelsestap?
Video: Что такое EMDR-терапия? Интервью психолога с Уди Ореном (президентом Европейской ассоциации EMDR) 2024, Juni
Anonim

Det typisk årsaker færre bivirkninger enn medisiner mot depresjon og traumasymptomer. I motsetning til noen medisiner, EMDR kan opprettholde effektiviteten etter at behandlingen er avsluttet. Selv om, EMDR og andre former for psykoterapi kan årsaken noen bivirkninger, for eksempel: en økning i plagsomhet minner.

Med tanke på dette, hva gjør EMDR med hjernen?

På samme måte som måten rask øyebevegelse (REM) eller drømmesøvn fungerer på, gjør øyebevegelsene under EMDR økt gjør to veldig viktige ting: For det første "låser den opp" de negative minnene og følelsene som er lagret i nervesystemet, og for det andre hjelper det hjerne for å behandle opplevelsen.

På samme måte, hvor lenge varer EMDR? 60 til 90 minutter

Også spurt, fungerer EMDR for undertrykte minner?

Er de såkalte undertrykte minner og opplevelser lagret et sted? De EMDR behandling virker samtidig i avvæpning undertrykkelse , for å bearbeide og frigjøre henne fra alvorlige psykosomatiske symptomer; symptomer som verken har funnet forklaring eller bøte under en lang behandlingsprosess.

Hvordan får EMDR deg til å føle deg?

EMDR er ikke som å bli hypnotisert, du har kontroll hele tiden. Vanligvis som EMDR utvikler seg, du vil gjøre spontan ny innsikt og begynner å legge merke til det du føler mindre overveldet når vi husker aspekter ved vårt valgte mål, eller tenker på relaterte minner som er smertefulle eller ubehagelige. Det er flott!

Anbefalt: