Hva er målene med arbeidshelse?
Hva er målene med arbeidshelse?

Video: Hva er målene med arbeidshelse?

Video: Hva er målene med arbeidshelse?
Video: Hva er viktig for deg?-hovedfilm 2024, Juni
Anonim

Arbeidshelse er en spesialistgren av medisin som fokuserer på fysisk og psykisk velvære for ansatte på arbeidsplassen. De målet om arbeidshelse er å forebygge arbeidsrelaterte sykdommer og skader ved å: oppmuntre til trygg arbeidspraksis; ergonomi (studere hvordan du jobber og hvordan du kan jobbe bedre);

Hva er målene for helse og sikkerhet på denne måten?

Målet med arbeidssikkerhet og Helse programmer er å fremme a sikker og sunt arbeidsmiljø. OSH kan også beskytte medarbeidere, familiemedlemmer, arbeidsgivere, kunder og mange andre som kan bli berørt av arbeidsplass miljø.

Foruten ovenfor, hva er det primære målet for arbeidshelse? De hovedmålet med arbeidshelse er å forhindre sykdom og sykdom forårsaket av kjemikalier, vibrasjoner, stråling og andre midler som arbeidstakere kan bli utsatt for mens de arbeider. Industriell hygienepraksis brukes til å gjenkjenne farene, evaluere risikoen og kontrollere eksponeringen gjennom hierarkiet av kontroller.

Videre, hva er målene og hensikten med arbeidshelse?

De målet om arbeidshelse omsorg er en sunn og trygt arbeidsmiljø, et velfungerende arbeidsfellesskap, forebygging av arbeidsrelaterte sykdommer samt opprettholdelse av ansattes arbeidsevne og funksjonsevne, og promotering av deres Helse.

Hva er komponentene i arbeidshelsen?

Disse er: jobbhistorikk, eksponering på arbeidsstedet, miljøagenter og Helse og sikkerhetsinformasjon. De hyppigst nevnte elementene i hver database presenteres, i tillegg til faktorene som er felles for å lykkes arbeidshelse informasjonssystemer.

Anbefalt: